Bruiloften

Ik geloof in echte liefde, twee mensen die voor elkaar kiezen en besluiten om de rest van hun leven samen door te brengen. Ik vind het dan ook een hele eer om deze dag vast te mogen leggen en jullie een herinnering mee te geven voor de rest van jullie leven.

 

Foto’s van een bruiloft zijn niet alleen een weerspiegeling van de mooiste en zeker ook de leukste dag van je leven, maar haalt in de toekomst ook de mooiste herinneringen boven. En wat te zeggen van de mensen die er niet bij konden zijn? Ook hen wil je graag een impressie geven van hoe mooi jullie dag was.

 

Ik zal er alles aan doen om de sfeer van de dag in de foto’s door te laten schemeren, spontane momenten en details vast te leggen die het bruidspaar misschien niet eens waren opgevallen.

 

(c)Talitha Verver

Hier tref je de pakketprijzen aan. Dit is een weergave bij de afname van een vast tijdsblok. Je kunt aan de hand van de pakketprijzen een goeie inschatting maken, maar past jouw bruiloft niet binnen een pakket, dan is alles bespreekbaar en kan ik geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jullie maken.

 

​Ik ben van mening dat foto’s geprint moeten worden, een tastbare herinnering van jullie mooie dag. Daarom ontvang je van mij binnen 12 weken na de trouwdatum het verrassingsalbum (formaat 15 x 15 cm). Voor het album is de keuze aan prachtige materialen, kleuren en graveringen aan jullie. Klik hier voor meer informatie over het fotoalbum.

 

Alvast even oefenen en poseren? Een verloving shoot is dan een goede optie, een fotoshoot is niet iets wat je dagelijks doet en kan ook erg spannend zijn. Op deze manier kunnen jullie alvast aan mij wennen en hebben jullie mooie pre-wedding foto’s van deze bijzondere tijd. Deze foto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken voor save-the-dates, uitnodigingen, de persoonlijke website voor de bruiloft, bedankjes voor de gasten of om genodigden op afstand via een online platform alvast in de sfeer te laten komen van de dag.

Je ontvangt €30 korting op deze fotoshoot als ik jouw bruiloft mag vastleggen.

Klik hier voor couple shoots

Steven & Marja

Lex & Jaël 

Sil & Laura

Guillaume & Suzy