top of page
Album P&L-1721.jpg

Bruiloften

PORTFOLIO

We've decided on 
Forever!

I can't say i do without you!

Ik geloof in echte liefde, twee mensen die voor elkaar kiezen en besluiten om de rest van hun leven samen door te brengen. Ik vind het dan ook een hele eer om deze dag vast te mogen leggen en jullie een herinnering mee te geven voor de rest van jullie leven.

 

Foto’s van een bruiloft zijn niet alleen een weerspiegeling van de mooiste en zeker ook de leukste dag van je leven, maar haalt in de toekomst ook de mooiste herinneringen boven. En wat te zeggen van de mensen die er niet bij konden zijn? Ook hen wil je graag een impressie geven van hoe mooi jullie dag was.

 

Ik zal er alles aan doen om de sfeer van de dag in de foto’s door te laten schemeren, spontane momenten en details vast te leggen die het bruidspaar misschien niet eens waren opgevallen.

Miguel & Emily - ©Talitha Verver Photography (111 van 765).jpg

De dag van jullie dromen!

Graag vertel ik jullie dag met mijn beelden. Beelden die je terugbrengen naar bijzondere momenten. Momenten waarin jullie omringt zijn door de mensen die blij voor jullie zijn en van jullie houden.

 

De emotie in de gezichten van jullie geliefde, lachende gezichten van de speeches die gegeven gaan worden. De traantjes die gelaten worden tijdens de ceremonie. En natuurlijk de party vibe op jullie feest.

 

Ik vind het zo leuk om de “get-ready” tijd van de bruid te mogen vastleggen. Ik raad ook altijd aan om te laten vastleggen, het begin van een mooie en spannende dag. Tip: muziek aan tijdens dit moment, op deze manier kom je alvast in de feeststemming.

Paul & Viona - ©Talitha Verver Photography (118 van 751).jpg

Jullie hebben interesse in mijn dienst,
Wat nu?

1. BROCHURE

Vraag de bruiloft brochure aan via het contact formulier, meld ook jullie trouwdatum voor beschikbaarheid.

2. KENNISMAKINGSGESPREK 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek gesprek 

via telefoon of  "real-life" in Scheveningen.

 

3. OFFERTE

Aan de hand van de verkregen informatie zal ik een vrijblijvende offerte voor jullie opstellen.

4. BEVESTIGING

Yes! jullie willen mij boeken!

Voor het vastleggen van de datum vraag ik een aanbetaling van de deelfactuur (1 van 2), dit is een standaard bedrag van €250,- welke word verrekend met deelfactuur 2 van 2.

5. DRAAIBOEK/PLANNING

Graag ontvang ik 2 weken voor jullie grote dag het draaiboek met daarin; begintijd, locatie & eindtijd.

6. LAST DETAILS

De week voor jullie grote dag bespreken wij nog de laatste details door. Ook word de rest factuur betaald (liever na de bruiloft betalen? dat kan in overleg).

7. NA DE BRUILOFT

Binnen 7 dagen ontvangen jullie een handje vol foto’s als “preview” die jullie kunnen gebruiken voor social media of bedankkaartjes of gewoon mee kunnen pronken.

8. AFLEVERING FOTO’S & MINI ALBUM 

Ik streef er naar om de foto’s en het mini (of luxe) fotoalbum binnen 12 weken te leveren via jullie eigen online galerie. Deze galerie kunnen jullie ook makkelijk kunnen delen met familie & vrienden.

verpakingen 22  - ©Talitha Verver Photography-23.jpg

Tastbare herinneringen?

Ik ben van mening dat foto’s geprint moeten worden, een tastbare herinnering van jullie mooie dag. 

Ieder bruidspaar krijgt daarom van mij een mini verrassingsalbum 15 x 15 cm t.w.v. € 89,00.

Er zit een mini-album inbegrepen in het standaard pakket, hiervan kies ikzelf de foto's uit. Deze kunnen jullie upgraden naar een luxe album, waar jullie zelf de foto's kiezen die in het album komen. De luxe albums die ik lever zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wel blijft het volledig optioneel dus als jullie liever zelf aan de knutsel gaan: even goede vrienden!

 

 Upgrade naar een groot album? Groot gelijk!

(mini album komt dan te vervallen).

 

Hoelang ben je aanwezig op onze trouwdag?

Een bruiloft is de boeken vanaf 6 uur met een max van 11 uur. Heeft jullie bruiloft meer of minder uur? neem vooral contact met mij op naar de mogelijkheden.

Wat is je tarief en hoeveel foto's krijg ik geleverd?

Mijn tarief start bij €1.595,- voor een bruidsreportage van 6 uur inclusief mini-album. Maar neem vooral contact met me op voor meer informatie en prijzen op maat! Het aantal foto's verschilt hoeveel uur jullie mij boeken. Dit kunnen er 300 zijn, maar ook 600 foto's.

Wanneer hoe krijgen wij onze foto's?

Ik streef er naar om de foto's te leveren binnen 12 weken via online platform in jullie eigen galerij. De galerij is makkelijk te delen met vrienden en familie, en blijft 3 maanden online staan. Bij het leveren van het fotoalbum (mini of luxe) zal ook een USB geleverd worden met daarop de foto's.

Hoeveel bruiloften fotografeer je per jaar?

Tussen de 10 en 15 bruiloften per jaar. Zo kan ik voldoende tijd investeren in ieder bruidspaar zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Ook houd ik zo genoeg tijd over voor al mijn andere fotografie.

Mijn oom/vriend is hobbyfotograaf en wilt ook fotograferen/filmen, is dit een probleem?

Het is jullie bruiloft dus ook jullie beslissing. Wel huren jullie mij in voor het vast te leggen van jullie dag, en verwacht ik dat wij elkaar niet in de weg zullen staan. Mochten jullie een professionele second shooter wensen kies ik tegen een meerprijs graag iemand uit mijn eigen netwerk.

Doe je alleen geposeerde foto's?

Nee zeker niet, de "loveshoot" is meestal wel onderdeel van de dag, maar ik ga op zoek naar spontane momenten. Zoals de verliefde blikken die jullie elkaar geven, een lach of juist een traan is het gene waar ik naar op "jacht" ga in mijn fotografie. Op deze manier voel je de hele sfeer van de dag terug in de foto's. Vinden jullie poseren spannend? Dat is logisch, wie gaat er nou wekelijks op de foto? Ik begrijp Ik zal jullie begeleiden op de momenten waar dat nodig is. Maak je alsjeblieft niet druk om het hele "op de foto gaan" en ontspan, "i got your back"!

Maak je trouwalbums?

Uiteraard! Er zit een mini-album inbegrepen in het standaard pakket, hiervan kies ikzelf de foto's uit. Deze kunnen jullie upgraden naar een luxe album, waar jullie zelf de foto's kiezen die in het album komen. De luxe albums die ik lever zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wel blijft het volledig optioneel dus als jullie liever zelf aan de knutsel gaan: even goede vrienden!

Doe je ook aan photoshoppen?

Ja en Nee, tuurlijk bewerk ik de foto's en kies ze zorgvuldig uit. Ik werk plekjes als puistjes weg, maar lichamen retoucheren zoals armen dunner laten lijken is niet "mijn-pakkie-aan."

Hoe ver van te voren moeten wij jou boeken?

De meeste stellen nemen contact op een half jaar tot een jaar voor de bruiloft gaat plaatsvinden. Hoe eerder je de datum weet hoe beter, want des te meer kans dat jullie gekozen datum nog vrij is in mijn agenda. Vooral de vrijdagen en zaterdagen zitten snel vol. 

Fotografeer je ook simpele bruiloften op het gemeentehuis?

Graag! Leuk juist. Je kunt met heel weinig middelen toch een hele gezellige dag hebben, en dit leg ik graag voor jullie vast. Hiervoor maak ik een offerte op maat.

Kunnen wij jou boeken voor een last minute bruiloft?

Absoluut! Er is natuurlijk een kans dat ik niet beschikbaar ben maar wie niet waagt, wie niet wint. Je kunt me altijd mailen of een berichtje op Instagram sturen om te checken of ik vrij ben op jullie dag, dan zal ik zo snel mogelijk laten weten wat ik voor jullie kan betekenen.

Fotografeer jij ook in het  buitenland?

JA!, ik reis graag met jullie mee! We overleggen dan samen over de kosten van het vervoer en verblijf.

Wat nou als je ziek bent?

Ik kan wel tegen een stootje en heb gelukkig nog nooit een bruiloft hoeven missen in al die jaren. Als ik echt ziek ben of mocht ik bijvoorbeeld een been breken - ik noem maar iets - dan heb ik een fijn netwerk van fotografen dat ik kan inschakelen.

Veel gestelde vragen

Anker 1

The next chapter of our story 
Begins here...

Ravi & Kim Disco - ©Talitha Verver Photography (450 van 851).jpg
MIGUEL + EMILY
"Ik blijf maar kijken naar de prachtige foto’s! De lachende gezichten, ontroerde gezichten en feest gezichten zijn allemaal vastgelegd van ons en de gasten! De sfeer is zo goed weergegeven van onze trouwdag en daarnaast hebben we ook een paar sprookjesachtige foto’s tussen zitten waar je naar kan blijven kijken. We zijn super blij met onze tijdloze trouwfoto’s!"

Loving words