top of page
Album P&L-1721.jpg

Bruiloften

PORTFOLIO

We've decided on 
Forever!

I can't say i do without you!

Ik geloof in echte liefde, twee mensen die voor elkaar kiezen en besluiten om de rest van hun leven samen door te brengen. Ik vind het dan ook een hele eer om deze dag vast te mogen leggen en jullie een herinnering mee te geven voor de rest van jullie leven.

 

Foto’s van een bruiloft zijn niet alleen een weerspiegeling van de mooiste en zeker ook de leukste dag van je leven, maar haalt in de toekomst ook de mooiste herinneringen boven. En wat te zeggen van de mensen die er niet bij konden zijn? Ook hen wil je graag een impressie geven van hoe mooi jullie dag was.

 

Ik zal er alles aan doen om de sfeer van de dag in de foto’s door te laten schemeren, spontane momenten en details vast te leggen die het bruidspaar misschien niet eens waren opgevallen.

Miguel & Emily - ©Talitha Verver Photography (111 van 765).jpg

De dag van jullie dromen!

Graag vertel ik jullie dag met mijn beelden. Beelden die je terugbrengen naar bijzondere momenten. Momenten waarin jullie omringt zijn door de mensen die blij voor jullie zijn en van jullie houden.

 

De emotie in de gezichten van jullie geliefde, lachende gezichten van de speeches die gegeven gaan worden. De traantjes die gelaten worden tijdens de ceremonie. En natuurlijk de party vibe op jullie feest.

 

Ik vind het zo leuk om de “get-ready” tijd van de bruid te mogen vastleggen. Ik raad ook altijd aan om te laten vastleggen, het begin van een mooie en spannende dag. Tip: muziek aan tijdens dit moment, op deze manier kom je alvast in de feeststemming.