top of page
Album P&L-1721.jpg

Fotoalbums

verpakingen 22  - ©Talitha Verver Photography-23.jpg

Foto album laten maken?

Trouwalbums, vakantiealbums, babyalbums en ga zo maar door, het maakt niet uit ik maak het voor je. Op deze internetpagina vind je meer informatie over de prijs en mijn werkwijze, heb je nog vragen? Ik beantwoord deze graag! talitha.verver@gmail.com of vul je vraag in bij het contact formulier op deze site. 

P.s. Scrol ook even naar beneden voor de al eerder gemaakte albums!

Loving words

Album P&L-1711.jpg

Ruben & Loïs

" Na 5,5 jaar verrast met een mooi fotoboek van onze trouwfoto’s! Nooit gedacht er zo blij mee te zijn! De foto’s zijn prachtig bewerkt maar hebben toch hun authenticiteit behouden. 

Ook de combinatie van de foto’s op 1 pagina heeft Talitha erg goed uitgezocht. Zo de moeite waard!! Een heel waardevol cadeau!"

Boek L&J-8686.jpg

Remco & Marit

"Wat ben ik blij met het fotoboek over ons huwelijk! Echt super mooi gemaakt en bewerkt, dankjewel. En ook nog zo mooi ingepakt. Echt heel fijn dat we deze herinnering er nu zomaar even bij kunnen pakken en laten herleven".

Album P&L-1721.jpg

Jens &  Sandy

"Het was zo fijn om het album open te slaan en de bruiloft na drie jaar opnieuw te beleven. Talitha heeft het album met volle passie en professionaliteit ontworpen. Het heeft een mooie plek in de kast en het is ban mijn to-do lijst af!! Zeker een aanrader om je mooie momenten door Talitha vast te laten leggen en vorm te laten geven. Dank!".

Sfeer impressie

bottom of page