top of page
Foto van schrijverTalitha Verver

Bruiloft in de regen? Zo ga je er mee om.

Bijgewerkt op: 11 okt.

Soms loopt een dag nét even anders dan gepland... en dat zorgt juist voor magie! Dit bruidspaar liet zich niet tegenhouden door een flinke regenbui. “Laten we gewoon buiten foto's maken!” En daar gingen we – met een doorschijnende paraplu en een heleboel goede zin.


Regen, liefde & een paraplu

De regen? Die gaf juist een vleugje extra romantiek! Terwijl ik mijn camera droog probeerde te houden (wat een avontuur!), straalde het bruidspaar onder hun paraplu. De druppels, het licht, hun gelach... het was gewoon perfect. De foto's kregen een spontaan, bijna sprookjesachtig effect dat je niet kunt plannen.


Droog blijven? ach, waarom niet!

Natuurlijk was het even wennen om in de regen te poseren, maar met wat humor en gezelligheid voelden ze zich al snel helemaal op hun gemak. We hadden dikke lol terwijl we knus onder die paraplu schuilden. En die momenten? Die kwamen prachtig terug op de foto's. Hun blije gezichten toen ze het resultaat zagen, maakten alles zó de moeite waard.


Spontane momenten, mooie herinneringen

Het mooie aan fotografie is dat je soms gewoon uit je comfortzone moet stappen om iets écht bijzonders te maken. Dit avontuur in de regen laat zien dat de mooiste herinneringen vaak ontstaan op momenten die je niet kunt voorspellen. En eerlijk? Die foto’s zijn een van mijn favorieten ooit.




4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page