top of page

Bruiloft in de regen?!

Bijgewerkt op: 17 apr. 2023


Als fotograaf heb ik al vele bijzondere momenten vastgelegd, maar het fotograferen van een bruidspaar in de regen met een doorschijnende paraplu was toch wel een van de meest memorabele ervaringen. Het was een regenachtige dag en het bruidspaar wilde per se buiten foto's maken, ondanks het slechte weer. Dit zorgde voor een uitdaging, maar ik hield ervan om deze uitdaging aan te gaan en te zien wat voor prachtige beelden we konden creëren.


Toen we eenmaal een geschikte locatie hadden gevonden, gaf ik het bruidspaar een doorschijnende paraplu en gingen we aan de slag. Het was een uitdaging om de camera en lenzen droog te houden, maar het was het allemaal waard. De regen zorgde voor een romantische sfeer en de doorschijnende paraplu gaf een uniek effect aan de foto's. Ik was verrast door hoe mooi de beelden werden en hoe het bruidspaar zo spontaan reageerde op de situatie.


De regen en de paraplu waren niet de enige uitdagingen die we moesten overwinnen. Het was ook belangrijk om het bruidspaar comfortabel te laten voelen terwijl ze buiten in de regen poseerden. Het was mijn taak om ervoor te zorgen dat het bruidspaar zich op hun gemak voelde, terwijl ik tegelijkertijd de perfecte foto's maakte. Dit vereiste communicatie, samenwerking en veel geduld. Maar het was het allemaal waard toen ik de uitdrukkingen van het bruidspaar op de foto's zag.


Als fotograaf moet je soms risico's nemen en buiten je comfortzone treden. Maar als je dit doet, kunnen de resultaten verbluffend zijn. Dit bruidspaar zal deze bijzondere foto's voor altijd koesteren en ik ben trots dat ik deze momenten voor hen heb kunnen vastleggen. Fotografie gaat niet alleen om het vastleggen van een moment, maar ook om het creëren van herinneringen en emoties die een leven lang meegaan. En dat is precies wat ik heb kunnen doen door dit bruidspaar in de regen te fotograferen.


Tip: De bruid draagt hier laarzen onder haar jurk! Zo blijven haar voeten droog en warm. je ziet er niets van!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page