top of page
Foto van schrijverTalitha Verver

Zwangerschaps- en newborn-fotografie in de duinen van Den Haag

Bijgewerkt op: 11 okt.

Leg jouw mooiste momenten vast: zwangerschap & newborn

Er zijn van die momenten in je leven die je voor altijd wilt koesteren – en zwangerschap en de geboorte van je kleintje horen daar absoluut bij! Als fotograaf heb ik de eer om deze kostbare, bijzondere tijden vast te leggen. Of je nu je stralende babybuik wilt laten zien in een zwangerschapsfotoshoot of de allereerste dagen van je pasgeboren wondertje wilt vereeuwigen, ik sta klaar om deze herinneringen voor altijd vast te houden.


Waarom een zwangerschapsfotoshoot?

Je zwangerschap is zó bijzonder! Ik hoor vaak van mama’s dat ze later dat gevoel van hun baby’tje in de buik echt missen – die momenten zijn zo uniek. Zwangerschapsfoto’s zijn de perfecte manier om die tijd steeds opnieuw te beleven. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om later aan je kleintje te laten zien hoe verliefd en vol verwachting je op hem of haar was?


Vier tips voor een geweldige Zwangerschapsfotoshoot


1. Het ideale moment: De beste tijd voor je shoot? Tussen de 30 en 35 weken. Dan is je buik mooi rond én ben je vaak nog lekker mobiel. Dat zorgt voor de allermooiste foto’s en geeft mij voldoende tijd om alles af te werken voordat je kleintje geboren wordt.


2. De perfecte locatie: Kies je voor een intieme thuis-shoot, vol persoonlijke details zoals de babykamer? Of ga je liever voor buiten in de natuur, tijdens het magische gouden uur? Denk aan het strand, de duinen, of misschien wel een plekje dat voor jullie extra speciaal is.


3. Wat trek je aan? Outfits zijn key! Stem de kleding van iedereen op elkaar af, en vooral: kies iets waarin je je fijn voelt. Of je nu je blote buik wilt showen of liever kiest voor losse kleding, het gaat erom dat je je comfortabel en prachtig voelt. Heb je hulp nodig? Geen zorgen, ik heb tips voor je!


4. Visagie & haarstyling: Overweeg een make-up artist in te schakelen. Dit is jouw moment om te stralen! Een visagist zorgt ervoor dat je er op je best uitziet en geeft je net dat beetje extra zelfvertrouwen voor de camera.


5. Props, please! Breng wat persoonlijke spulletjes mee zoals je echo, mini-babyschoentjes, een schattige knuffel of een letterboard met een leuke quote of de uitgerekende datum. Ze voegen nét dat extra beetje persoonlijkheid toe aan je foto’s!




De magie van newborn-fotografie

Oh, de eerste dagen met je kleintje zijn zo bijzonder! Ze flitsen vaak voorbij in een waas van liefde, vermoeidheid en het ongelooflijke gevoel van een nieuw leven. Newborn-fotografie biedt een prachtige kans om die vluchtige momenten vast te leggen. Van die schattige kleine vingertjes en teentjes tot de schattige slaaphoudingen – elke foto wordt een tijdloze herinnering die je voor altijd kunt koesteren.


Het ideale moment

Wanneer plan je die shoot? Ik zeg altijd: zodra jullie een beetje gewend zijn aan de nieuwe situatie. Dit kan al na twee weken, maar ook prima na twee maanden! Twijfel je nog een beetje? Geen probleem, we overleggen samen en vinden het perfecte moment.


De perfecte locatie

Thuis is vaak de beste plek voor een fotoshoot! Een vertrouwde, ontspannen omgeving zorgt ervoor dat zowel de baby als de ouders zich op hun gemak voelen. Maar hoe leuk is het om buiten foto's te maken, bijvoorbeeld in de duinen? We kunnen jullie eigen kleedjes en doeken gebruiken om de baby op het zand te leggen en ook prachtige gezinsfoto’s maken. Dit kan echter alleen in de zomermaanden – dus houd het weer in de gaten!


Wat trek je aan?

Denk aan zachte kleuren en aardetinten; die zijn tijdloos en perfect voor deze schattige fase. Props zoals dekentjes, knuffeltjes en misschien zelfs die eerste schoentjes of een speciaal rompertje geven de foto’s een persoonlijke touch. Deze kleine details maken elke afbeelding extra waardevol.


Geduld en flexibiliteit

Een newborn-shoot vraagt om geduld. Baby’s zijn onvoorspelbaar; soms duurt het even voordat ze in slaap vallen of rustig zijn. Maar maak je geen zorgen! Ik neem alle tijd om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Dit is hun moment, en we nemen het zoals het komt.


Waarom kiezen voor mij?

Ik snap hoe belangrijk deze momenten voor jullie zijn. Mijn doel is om niet alleen prachtige foto’s te maken, maar ook een fijne ervaring te bieden waarin jullie je comfortabel en ontspannen voelen. Ik neem de tijd om jullie te leren kennen en begrijp wat jullie wensen zijn, zodat de fotoshoot perfect aansluit bij jullie verwachtingen.

Ben je er klaar voor om deze bijzondere momenten vast te leggen? Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Laten we samen deze mooie herinneringen creëren die je voor altijd bij zullen blijven!



7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page