top of page

Leg je mooiste momenten vast: zwangerschaps- en newborn-fotografie

Zwangerschap en de geboorte van je kleintje zijn twee van de meest bijzondere momenten in je leven. Als fotograaf heb ik het voorrecht om deze kostbare tijden voor jullie vast te leggen. Of je nu je bolle buik wilt laten stralen in een prachtige zwangerschapsfotoshoot of de eerste dagen van je pasgeboren baby wilt vastleggen, ik sta voor je klaar om deze herinneringen voor altijd te bewaren.


Waarom Kiezen voor een Zwangerschapsfotoshoot?

Jouw zwangerschap is een unieke periode die je voor altijd wilt koesteren. Vaak hoor ik van mama’s dat ze hun bolle buik missen en het gevoel van hun kleintje zo dicht bij zich te hebben. Zwangerschapsfoto’s geven je de mogelijkheid om die momenten keer op keer opnieuw te beleven. Het is ook een prachtig aandenken voor je kindjes om later te zien hoe mama en papa vol liefde en verwachting uitkeken naar hun komst.


Hier zijn vier tips voor een succesvolle zwangerschapsfotoshoot:

  1. Het ideale moment; De beste tijd voor een zwangerschapsfotoshoot is tussen de 30 en 35 weken. In deze periode is je buik mooi rond en ben je vaak nog redelijk mobiel. Dit zorgt voor de mooiste foto’s en geeft mij voldoende tijd om de foto’s af te werken voordat je kleintje geboren wordt.

  2. De perfecte locatie; Je kunt kiezen voor een fotoshoot thuis, of buiten in de natuur. Thuis heb je het voordeel van persoonlijke elementen zoals de kinderkamer of je eigen slaapkamer, wat zorgt voor een intieme sfeer. Een buitenlocatie in de duinen, vooral tijdens het gouden uurtje, kan magische foto’s opleveren. Denk aan het strand, de duinen, of een andere plek die speciaal voor jullie is.

  3. Wat trek je aan? Plan je outfits goed van tevoren. Zorg ervoor dat de kleding van iedereen op elkaar afgestemd is. Ik heb een brochure met wat tips die jou hierbij kunnen helpen. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt. Of je nu je blote buik wilt laten zien of liever kiest voor losse kleding, zorg dat je je prettig voelt in wat je draagt.

  4. Visagie & haarstyling; Overweeg om een make-up artist in te schakelen voor je shoot. Dit is jouw moment om te stralen en je op en top mooi te voelen. Een professionele visagist kan ervoor zorgen dat je er op je best uitziet, wat bijdraagt aan het hele plaatje.

  5. Props; Voorwerpen om eventueel mee te nemen; echo, baby schoentjes, eerste knuffel, letterboard met een uitgerekende datum of een leuke quote.
De magie van newborn-fotografie


De eerste dagen van je baby zijn zo bijzonder en gaan vaak in een waas voorbij. Newborn-fotografie biedt de mogelijkheid om deze vluchtige momenten vast te leggen. Van de kleine vingertjes en teentjes tot de schattige slaaphoudingen, elke foto wordt een tijdloze herinnering.


  1. Het ideale moment: Ik zeg altijd plan de shoot in zodra het gezin een beetje gewend aan de nieuwe situatie is, dit kan na twee weken izjn, maar ook prima na twee maanden. Mocht je het even neit zeker weten, overleg dan komen we hierook uit.

  2. De perfecte locatie; De fotoshoot kan bij jullie thuis plaatsvinden in een vertrouwde en ontspannen omgeving. Dit zorgt ervoor dat zowel de baby als de ouders zich op hun gemak voelen. Ook kan dit mooi in de duinen, hiervoor gebruiken we jullie eigen kleedjes en doeken om de baby op het zand te leggen, ook kunenn we hier mooie foto's maken van het hele gezin dit geld echter wel voor in de zomer maanden.

  3. Wat trek je aan?; Denk aan zachte kleuren en aarde tinten, deze zijn tijdloos. Props zoals dekentjes, knuffeltjes, en misschien zelfs de eerste schoentjes of een speciaal rompertje zijn een mooie toevoeging. Deze kleine details maken de foto’s extra persoonlijk en waardevol.

  4. Geduld en flexibiliteit; Een newborn-shoot vereist veel geduld. Baby’s zijn onvoorspelbaar, en het kan even duren voordat ze in slaap vallen of rustig zijn. Maar maak je geen zorgen, ik neem de tijd om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.Waarom kiezen voor mij als jouw fotograaf?

Ik begrijp hoe belangrijk deze momenten voor jullie zijn. Mijn doel is om niet alleen prachtige foto’s te maken, maar ook een fijne ervaring te bieden waarbij jullie je comfortabel en ontspannen voelen. Ik neem de tijd om jullie te leren kennen en jullie wensen te begrijpen, zodat de fotoshoot perfect aansluit bij jullie verwachtingen.

Ben je klaar om deze bijzondere momenten vast te laten leggen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Laten we samen deze mooie herinneringen creëren!0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page