top of page

Lees alles over een prachtige bruiloft in Leiden, vastgelegd door een professionele trouwfotograaf. Van de first look tot het feest in de Hortus Botanicus Leiden

Bijgewerkt op: 24 jun.

Een Fantastische Bruiloft in Leiden: Een Dag vol Liefde en Vreugde.

Oh wauw, wat was het een fantastische bruiloft in Leiden! Ik had de eer om deze bijzondere dag vast te leggen en wat was dat een feestje!

De dag begon bij het ouderlijk huis van de bruid, waar ik de prachtige bruid fotografeerde terwijl ze zich klaarmaakte. De first look was een onvergetelijk moment, waarbij de bruidegom en hun kleine zoontje hun adembenemend mooie bruid voor het eerst in haar trouwjurk zagen. Een moment om nooit te vergeten!


In de tuin van de ouders van de bruid was een prachtige lunch georganiseerd. Het was een moment van samenzijn en geluk, waarbij iedereen zich op zijn gemak voelde. De perfecte manier om de dag te beginnen en het bruidspaar te omringen met liefde en steun voordat de spannende dag verderging.


Vervolgens gingen de gasten naar de Hooglandse Kerk in het oude centrum van Leiden, waar het bruidspaar officieel in het huwelijksbootje stapte. Na de ceremonie was het tijd voor een heerlijke taart en toast, waarna iedereen via het oude centrum naar de Hortus Botanicus Leiden liep.


Wat een geweldige locatie was dat! Het diner vond buiten plaats en met het gouden uur erbij, leek het net alsof je in het buitenland was. De foto's van het bruidspaar in de kassen van Hortus Botanicus Leiden waren werkelijk spectaculair!

Na de speeches van familie en vrienden barstte het feest los. "Oh boy", wat een feest was dat! De energie spatte van de dansvloer af en iedereen had de tijd van hun leven.

Kortom, deze bruiloft in Leiden was een absolute droom en een feest om te mogen vastleggen.


Locatie Leiden:

Hooglandse Kerk te Leiden https://hooglandsekerk.com/

Hortus Botanicus Leiden https://hortusleiden.nl/
50 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page