top of page

Droom bruiloft in Hortus Leiden

Bijgewerkt op: 13 nov. 2023

Oh wauw, wat was het een fantastische bruiloft in Leiden! Ik heb deze bijzondere dag mogen vastleggen en wat was dat een feestje!


De dag begon bij het ouderlijk huis van de bruid, waar ik de prachtige bruid fotografeerde terwijl ze zich klaarmaakte. En natuurlijk was daar ook de first look, waarbij de bruidegom en hun kleine zoontje hun "jaw-dropping" mooie bruid voor het eerst in haar trouwjurk zagen. Het was een moment om nooit te vergeten!


In de tuin van de ouders van de bruid was een prachtige lunch georganiseerd. Het was echt een moment van samenzijn en geluk, waarbij iedereen zich op zijn gemak voelde. Het was de perfecte manier om de dag te beginnen en het bruidspaar te omringen met liefde en steun voordat de spannende dag zou beginnen.


Vervolgens gingen de gasten naar de Hooglandse Kerk in het oude centrum van Leiden, waar het bruidspaar officieel in het huwelijksbootje stapte. Na de ceremonie was het tijd voor een heerlijke taart en toast, waarna iedereen via het oude centrum naar de Hortus Leiden liep.


Wat een geweldige locatie was dat! Het diner was buiten, en met het gouden uurtje erbij, was het net alsof je in het buitenland was. En de foto's van het bruidspaar in de kassen van Hortus waren werkelijk spectaculair!


Na de speeches van familie en vrienden barstte het feest los en "oh boy", wat een feest was dat! De energie spatte van de dansvloer af en iedereen had de tijd van hun leven.

Kortom, deze bruiloft was een absolute droom en een feest om te mogen vastleggen.
40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page