top of page

Summer wedding bij kasteel Sandenburg


Afgelopen augustus vond er een waanzinnig mooie bruiloft plaats in de Oranjerie van Kasteel Sandenburg. De locatie was niet alleen romantisch en klassiek, maar ook gewoonweg adembenemend. Het kasteel, gelegen in het prachtige landschap van de Betuwe in de provincie Utrecht. De Oranjerie, een prachtig gebouw dat oorspronkelijk werd gebruikt om de exotische planten van het kasteel te huisvesten bood een ongelooflijk mooie setting voor deze speciale dag.


De dag begon bij het ouderlijk huis van de bruid, waar ik de "het ready" fotografeerde en aanwezig was bij de first look met de bruidegom. Het was een emotioneel moment waarbij de liefde tussen deze twee mensen duidelijk voelbaar was.


Na de first look vertrokken we naar het kasteel van Sandenburg, een prachtige locatie voor de fotoshoot. Het kasteel en het omliggende landgoed boden een adembenemend decor voor de bruidsfoto's. Het was een geslaagde shoot waarbij het koppel en hun gasten prachtig op de foto werden gezet.


De ceremonie vond plaats in de oranjerie van het kasteel. Het was een intieme setting waarbij familie en vrienden van het koppel aanwezig waren. De bruid en bruidegom spraken hun ja-woord uit en er was veel emotie en liefde voelbaar tijdens de ceremonie. Na de ceremonie volgde er een toost en werd er geproost op het kersverse bruidspaar.


Na de ceremonie volgde de toost en het diner. Het kasteel bood een fantastische setting voor deze feestelijke gelegenheid. Het diner was verrukkelijk en de sfeer aan tafel was gezellig en ontspannen. Na het diner was het tijd voor de golden hour, een magisch moment waarbij het licht perfect was om nog wat romantische foto's te maken.


De dag werd afgesloten in het waanzinnige party centrum Witte Paard in Nootdorp. Het was een spetterende afsluiting van een onvergetelijke dag. Er werd gedanst, gelachen en gefeest tot in de late uurtjes. Ik was blij dat ik deze bijzondere dag mocht vastleggen als fotograaf en het was een ervaring om nooit te vergeten.


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page